Om Kase Klinikken

Kase KlinikkenTrygve Kase er eier og driver av Kase Klinikken, som er lokalisert sammen med Ringvoll Klinikken Østfold på Ringvoll Senter i Hobøl.

Kase er spesialist i generell kirurgi, ortopedisk kirurgi og Idrettslege NIMF. Trygve Kase har 80% avtalepraksis i Helse Sør-Øst RHF. Dette er en spesialistpraksis i ortopedi som fungerer på lik linje med en ortopedisk poliklinikk i et offentlig sykehus.

Kase har lang erfaring innen klassisk ortopedisk kirurgi og idrettsmedisinsk kirurgi. Han har hatt kontakt med Dr Gilmore fra 1980 tallet og er den første som startet kirurgisk behandling av idrettsskaden Gilmore Groin  i Norge. Kase har også et tett samarbeid med ortopeder ved Oslo Universitetssykehus, hvilket er dynamiserende og utviklende.

Trygve Kase er konsulterende kirurg/ortoped for en rekke toppidrettsklubber og toppidrettsutøvere. Kase utfører ca 6-700 operasjoner i året, hvorav 70 er fremre korsbåndoperasjoner.

_________________________________________________________________________________

Kase KlinikkenTakknemlige Tore Andre Flo

«Eg fikk meg ein alvorlig ankelskade i Chelsea i 1998/99 sesongen. Denne kunne i verste fall sette ein stopper for fotballkarrieren min. Eg valgte å ta operasjonen i Norge med Trygve Kase.

Eg er veldig glad for denne avgjerelsen, for ankelen vart bra igjen og karrieren kunne fortsette etter 3-4 månader. Eg er veldig takknemlig for at eg fekk nyta godt av ekspertisen og erfaringa til Trygve Kase.»

Helsing Tore Andre

Reklamer